"Aikainen varoituskirje"

Arvoisa sukulainen

Helluntaipyhänä 2014 eli 7-8. kesäkuuta pidetään Bucht-Boucht:n 10. sukukokous. Edellinen kokous pidettiin 2011 Norjan luonnonkauniissa Sommaröyan saaressa aivan Tromssan liepeillä. Silloin sukukokoukseen osallistui Norjasta, Suomesta ja Ruotsista noin 70–80 henkilöä.
Helluntaina 2014 tapaamme Torniolaakson Svansteinissa.

 

Svanstein on pieni entinen teollisuusyhteiskunta, mutta siellä on hyvät kokoontumis- ja yöpymismahdollisuudet. Ennen kaikkea sieltä on mahtava näköala Kynsivaaralta Torniojoen yli joen toisella puolella sijaitsevaan naapurikylään Turtolaan.

Sukukokouksen ohjelmaan sisältyy mm. esitelmiä, musiikkia, ruokailua, jumalanpalvelus Svansteinin kirkossa ja Bucht-Boucht- suvun vuosikokous. Sukukokouksemme antavat loistavan mahdollisuuden oppia enemmän sukumme historiasta ja nykyisestä levinneisyydestä Pohjoismaissa sekä mahdollisuuden tutustua läheisiin ja vähän kaukaisempiinkin sukulaisiin. Aikaisemmissa sukukoukouksissa on sekä oman maan että yli maan rajojen tulleiden sukulaisten kesken solmittu suuri määrä pysyviä ystävyyssuhteita.

Tämä on ”early-warning” (aikainen varoitus). Palaamme asiaan ja annamme myöhemmin tarkempaa tietoa. Varaa jo nyt kalenteriisi 7-8. kesäkuuta 2014 Svansteinin sukukokousta varten. Huomaa, että edellinen päivä 6.kesäkuuta on Ruotsin kansallispäivä ja sukukokousta seuraava päivä 9.kesäkuuta on helluntaipäivä jolloin kaikilla norjalaisilla on vapaapäivä.

Jos sinulla on ohjelmaehdotuksia sukukokoukseen, niin lähetä ehdotuksesi johonkin seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tai Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. tai Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Toivotamme sinulle onnellista vuotta 2014.

 

Bucht-Boucht Sukuyhdistys

Hallitus

 

 

JK. Lähetämme tämän viestin suurelle määrälle sukulaisia, mutta emme varmasti saa kaikkiin yhteyttä. Levitäthän viestiämme niille sukulaisille, joihin sinulla on yhteys.

 

Aviisi (sukulehti):

Sukulehti ilmestyy joka kolmas vuosi ennen sukukokousta. Östen Bucht (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) on luvannut tällä kertaa kerätä lehteen kirjoituksia/juttuja/haastatteluja Bucht-Boucht suvusta/sukulaisista, joista olisi mukava kertoa muillekin Aviisissa. Jos teillä on sopivia aiheita, ja voisitte työstää ne valmiiksi kirjoituksiksi, hän ottaisi ne mielellään vastaan yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian. Aviisi pitäisi tehdä viimeistään huhtikuussa.

 

Jäsenmaksu:

Jäsenmaksun voi maksaa vuosi kerrallaan eli 3 x 10 € (kausi 2012–2014) tai koko kolmen vuoden maksun (30 €) yhdellä kertaa. Tili on Bucht –sukuyhdistys, Oulun Op, FI33 5741 3620 4345 86. Maksajan ollessa muu kuin jäsen tai uuden jäsenen maksaessa jäsenmaksun, on maksajan yhteystiedot hyvä laittaa tiedoksi maksun saajalle. Osoitteenmuutoksista pyydetään ilmoittamaan erikseen allekirjoittaneelle.

 

Sähköpostiosoite:

Pyrin lähettämään sukuyhdistyksen kirjeet sähköisesti, koska siten sukuyhdistykselle ei tule lähetyskuluja. Sen vuoksi kerään edelleen jäsenien sähköpostiosoitteita. Jos sinulla on sähköpostiosoite, johon sukukirjeet voi lähettää, ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Kirjat ja sukuyhdistyksen pöytästandaari:

Suvusta kertovia kirjoja pitäisi edelleen olla saatavilla, kuten myös suvun kaunista pöytästandaaria (25 €/kpl). Niitä voi kysyä allekirjoittaneelta edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta. Ja ainakin standaareja on saatavilla myös sukukokouksessa kesäkuussa.

 

  • Sukukirja: Hannukkalan talosta maailmalle/ Från Hannukkala hemman ut i världen. Gustav Buchtin ja Brita Rockstadian jälkeläisiä/ Ättlingar till Gustav Bucht och Brita Rockstadia.
  • Erkki Hasa: Kapteeni Gustav Bucht 1696–1759
  • Erkki Hasa: Tengeliö. Teollisen toiminnan ja vesivoiman pioneerikylä Aavasaksan katveessa. 2005.
  • Erkki Hasa: Tengeliöläiset aikojen saatossa. 2007.

 


Sukuterveisin

Eija-Leena Kärkimaa
Linnavoudintie 10
90450 Kempele
p. 044 5399 428

Vi har 24 besökare och inga medlemmar online